"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 12 de gener del 2018

Continuen presos.

Pancartes d'Omnium i l'ANC desplegades ahir al Camp Nou a l'inici del partit de copa entre Barça i Celta (Foto: E-notícies)





















Ahir l'estadi del Barça va tornar a ser un clam a favor de l'alliberament dels ostatges catalans retinguts per l'estat espanyol feixista a presons de la capital del regne. 88 dies entre reixes els Jordis, i 71 el vicepresident Junqueras i el Conseller Forn. Uns presoners que l'estat espanyol utilitza per a coaccionar els partits independentistes de cara a evitar la formació d'un nou govern independentista, malgrat que això és el que va decidir, sobiranament i seguint la llei espanyola, el poble català en les eleccions del passat 21D. 

La repressió de l'estat espanyol està començat a sorgir efecte, en forma de dimissions i renúncies de figures importants de les forces independentistes: Carles Mundó, Neus Lloveras, Carme Forcadell... Tanmateix, segur que a hi ha molts catalans disposats a assumir els càrrecs que aquests abandonen per tal de continuar la batalla per a la llibertat.

Llibertat i República!!

3 comentaris:

  1. Risto si em permets, com a Xavier et faria una petita rectificació. El Conseller Mundó es diu Carles.
    Larga vida a la democràcia i al poble sobirà.

    ResponElimina
  2. Haha, sempre el confonc amb el periodista de Rac1 Xavier Bundó... Gràcies per la correcció.

    ResponElimina
  3. Algunes renuncies responen a que són persones que ja han hagut de declarar per uns 'delictes'. Tornar a cometre'ls els suposaria presó immediata. Que el relleu el prengui un altre, però no ens hem de cansar de lloar la feina que han fet i que segur que seguiran fent, encara que sigui en un altre pla.

    ResponElimina