"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 3 de març del 2018

Quan a un animal li dones placa i porra...


Em pregunto quina proporció d'energúmens com el d'aquest vídeo formen els cossos de "seguretat" que ens "defensen i protegeixen". Estic convençut que hi ha policies professionals i equilibrats mentalment, però no pot ser que es colin tants desequilibrats i bèsties com el d'aquestes imatges d'un bar de Lleida de fa uns dies. Em sento molt més insegur amb policies com aquest tenint cura de la nostra seguretat...

6 comentaris:

  1. Doncs compte amb topar-te amb un paio d'aquests, perquè tenen presumpció de veracitat -o alguna cosa semblant-. De manera que, d'entrada, si els portes la contrària, estàs mentint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, són autoritat pública i tenen presumpció de veracitat... tanmateix, les imatges crec que són bastant eloqüents de cara a un judici. Ara, si no hi hagués imatges, encara empaquetarien a la víctima.

      Elimina
  2. Tota la seqüència és una vergonya. El cop de cadira sobrepassa totalment qualsevol excusa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això ja és la gota que fa vessar el got... violència desproporcionadíssima i del tot injustificable.

      Elimina
  3. Vaig veure el vídeo i em sembla mentida que això passi aquí a casa nostra. Pot ser que, per integrar-te en un cos policial, ja hagis de ser d'una pasta especial. O potser més aviat que alguna gent s'hi apunta per donar sortida a la seva agressivitat, i allà els donen les eines per fer-ho...

    ResponElimina
  4. Els cossos de seguretat haurien de tenir uns sistemes de detecció d'energúmens molt més estrictes per evitar que hi accedeixin animals com aquest.

    ResponElimina