"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 12 de juliol del 2018

Ni rebel·lió, ni sedició!

Una lagrima calló en Llarena...

















Avui la justícia alemanya ha fotut una bona plantofada al jutge Pablo Llarena, i de passada a la justícia espanyola i tot el fatxerio espanyol que esperaven l'extradició del MHP Puigdemont sota les acusacions de rebel·lió i sedició tal i com reclamava el jutge Llarena en la seva ordre d'extradició. Això suposa un important revés a la causa general contra tots els presos polítics catalans acusats (segrestats), injustament i preventiva, sota l'acusació d'aquests mateixos delictes que no ha vist el tribunal alemany de Slesvig-Holstein. És a dir, que ja haurien d'estar tots al carrer, des d'ara mateix, però l'estat feixista espanyol no sembla disposat a donar el braça a tòrcer i pensa continuar amb el seu xantatge carceller per evitar qualsevol temptativa del govern català de continuar avançant cap a la República Catalana. Una colla de fills de puta tots plegats. Guanyarem!

4 comentaris:

  1. Ni rebel·lió, ni sedició... ni malbaratament de diners públics, tal com reconegué Montoro.
    Quina mentida s'inventaran ara?

    ResponElimina
  2. La (in)justícia espanyola no necessita proves per mantenir als ostatges a presó. És la diferència entre una justícia imparcial i una altra de parcial i venjativa.

    ResponElimina
  3. Qui sembla que no serà jutjat ni per corrupció, ni per estafa, ni per evasió fiscal, ni per abús de poder, serà el rei emèrit. Però aquí en Llanera ja no caldrà que hi faci res, perquè són els partits polítics espanyols i ultranacionalistes, els qui ja ho impedeixen sense problemes.
    No ho oblidem, en Llanera només és un instrument. Inútil i cruel sí, però només és un instrument.

    ResponElimina
  4. No és per la resolució d'ara, és que haurien de ser tots al carrer pendents de judici. Judici injust, però el que no és normal és que els mantinguin en presó preventiva. Amb la qual cosa ja podem pensar que tant és el que diguin els tribunals alemanys, la interpretació de la justícia que es fa a Espanya farà que els entri per una orella i els surti per l'altra.

    ResponElimina