"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 23 de maig del 2019

Està Passant.

Foto de grup al final del programa (Foto: Està Passant).





























El passat dimarts, una delegació dels Minyons de Terrassa vam anar a fer de públic del programa "Està Passant" de TV3, a Sant Joan Despí. El programa, presentat pel Toni Soler, amb la col·laboració estable del Jaïr Domínguez, i altres no tan habituals com l'Elisenda Carod, l'Àlex Martínez, la Mònica Planas, el Magí Garcia, o el Marc Giró... va començar les seves emissions el setembre del 2017.

El programa, d'una durada de 45 minuts, s'ha fet un espai cada vespre de dilluns a dijous just abans del Telenotícies, repassant l'actualitat amb humor, i amb algunes seccions un punt surrealistes. El cert, és que la realitat política i social és tan surrealista en ocasions, que els ho posen fàcil a l'hora de fer-ne humor.

El dimarts, el programa es va haver d'avançar uns minuts degut a l'emissió per TV3 del debat entre els candidats a l'alcaldia de Barcelona. El Toni Soler i el Jaïr van fer alguna referència als Minyons i als castells durant el programa, i nosaltres no vam parar de riure, picar de mans, i cridar i xiular pels descosits. A més a més, ens van convida a cava abans d'entrar al plató. Una bona experiència.

4 comentaris:

  1. T'he vist a la foto.
    Sempre que puc miro aquest programa, és molt divertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, veig que també tens bon ull pel reconeixement facial... doncs sí, potser el millor programa de sàtira política i humor en general que es fa a la televisió a Catalunya avui dia.

      Elimina
  2. Aquell programa concret no el vaig veure, però quan anuncien la possibilitat d'assistir de públic sempre ensenyen imatges de fotos de família de públics de les darreres setmanes, i sí que vaig veure aquesta colla de Minyons allà! I m'havia semblat que t'hi veia, tot i que la imatge només surt un moment, i em sembla que sí que t'hi havia reconegut bé!

    ResponElimina