"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 15 d’agost del 2020

Hem tocat fons. Directiva dimissió.

 

Ahir el Barça va patir una de les derrotes més humiliants dels seus més de 120 anys d'història, en el partit dels quarts de final de la Champions que l'enfrontava al Bayern, jugat a Lisboa i a partit únic degut al Covid.

No per esperada, la derrota va resultat menys dolorosa. El que no es podia preveure era el final esperpèntic i humiliant d'anar encaixant gols un darrera de l'altre sense que els jugadors blaugranes fossin capaços d'aturar la sagnia. Una mica com va passar la temporada passada a Liverpool quan l'equip es va descomposar després del segon gol dels reds i es va deixar remuntar (4-0) baixant els braços d'una manera escandalosa. I ahir es va repetir la història.

Potser ha arribat l'hora de fer una revolució i donar unes quantes baixes de jugadors que ho han donat tot, però que es troben en l'ocàs de la seva carrera professional. Parlo dels Piqué, Busquets, Suárez, Alba, Rakitic, i qui sap si fins i tot Messi necessita nous aires o si encara el podem recuperar per a un nou projecte. El que sembla evident és que l'actual directiva ha de dimitir en bloc i convocar eleccions per tal de començar de zero.

2 comentaris:

  1. Tot apuntava que el Bayern ens guanyaria, per la diferència de forma de les dues plantilles, simplement. Però a quarts de la Champions no et poden guanyar 2-8. Impensable. Però no és d'ara, ja fa uns anys que aquest equip s'ha anat fent petit i més petit. Si encara hem guanyat alguna cosa era perquè teníem a Messi, però ni ell sol era prou ja per la Champions. Ara l'evidència ja s'ha fet massa gran. Jo en culpo el model de gestió, coincideixo que els primers que han de plegar són els directius i abandonar els seus llocs com més aviat millor. Però el poder que dóna estar en aquesta posició i l'equilibri entre les famílies del Barça farà que això no passi. Cosa que vol dir que l'any vinent probablement sigui pitjor encara. Primer directiva, i després un entrenador amb cara i ulls. La renovació de la plantilla també és important, però ni hi ha diners, ni hi ha idees. Res, que està fotuda la cosa, intento dir-me que és futbol i prou, però quan mires el club de fa una dècada i el d'ara, és per jeure en un racó a plorar.

    ResponElimina
  2. Massa bé ens havien acostumat. Potser tampoc era normal guanyar un parell de títols per temporada cada any... Recordes la cançó de la Trinca "Botifarra de pagès"? "14 anys sense una lliga"!!! Esperem que aquest cop no passin tants anys.

    ResponElimina