"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 17 de setembre del 2020

Un altre President de la Generalitat jutjat per la (in)justícia espanyola.

 

Aquest matí el MHP Quim Torra ha hagut d'anar a Madrid a declarar al Tribunal Suprem per l'acusació de desobediència a la JEC per haver mantingut penjada la pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics catalans durant la campanya de les eleccions espanyoles de l'abril del 2019.

El President Torra se suma a la llarga llista de presidents de la Generalitat (o Mancomunitat) que han patit la repressió de l'estat espanyol al llarg de la història. Tan sols els socialistes Maragall i Montilla no han patit aquesta repressió, i per algun motiu serà...

És evident doncs que fins que no assolim la independència l'estat espanyol continuarà jutjant, empresonant, enviant a l'exili, o afusellant, si cal, qualsevol President que gosi desobeir o saltar-se les lleis del règim.

Contra la repressió tan sols hi ha una solució: INDEPENDÈNCIA!

3 comentaris:

  1. Jutge i part alhora. Jutges i botxins simultàniament.

    ResponElimina
  2. Compartint el fons del teu escrit, val a dir que el President Pujol, ja no tant honorable, no va patir cap repressió en exercici del seu càrrec, va ser empresonat abans de ser president, però cap de les seves actuacions, sembla ser, va despertar l'acció de la fiscalia de l'Estat. No és només cosa de sociates.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert. Pujol és un cas a part. Un "protegit" de l'estat...

      Elimina