"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 6 d’agost del 2021

Nooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!

 















Ahir va saltar la notícia a les xarxes amb el comunicat oficial del FC Barcelona que anunciava la marxa del millor jugador de la història degut als problemes financers del club, i les traves de la LFP (Lliga de Futbol Professional) per la normativa de "fair play financer" (marge salarial) de la lliga.

No m'ho vull creure i no m'ho puc creure. Aquest matí ha sortit el president Joan Laporta en roda de premsa a donar explicacions i a culpar l'LFP de fer impossible l'acord.

Una notícia impactant, pensar que no tornarem a gaudir del Leo amb la samarreta blaugrana, i que no el podrem acomiadar amb el Camp Nou ple i amb l'homenatge que es mereix.

No ho vull creure.

4 comentaris:

  1. És una pena, sí!
    No sé qui té la culpa, però mentre es manegin les quantitats desorbitades per jugar a futbol... vols dir que no podrien cobrar una micona menys els jugadors?.

    Bona nit, Risto.

    ResponElimina
  2. Ara després d'un primer partit sense ell em sembla que ens en comencem a fer a la idea... Preparem-nos pel proper envat, que serà veure com debuta amb el PSG.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veurem si l'evolució de l'equip ens fa veure la sortida de Messi d'una manera menys traumàtica. Segons el que vaig veure ahir, potser haurà estat la millor opció.

      Elimina