"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 27 d’octubre del 2024

Bany de la masia al club estat.

 

Bany de joc i de gols del Barça ahir al Bernabéu (0-4) en el partit de la 11a jornada de lliga, que deixa els culers amb sis punts d'avantatge respecte els blancs a la classificació (7 amb el goal-average), i el que és més important, amb la sensació que aquest nou Barça de Hansi Flik no té rival, i no té límit. La ratxa culer comença a ser d'escàndol, sumant gols de 4 en 4, o 5 en 5, contra rivals fins fa res temuts.

Hansi Flik ha aconseguit en poc més de tres mesos que el joc de l'equip faci una volta com un mitjó i ha recuperat el millor nivell d'uns quants jugadors que la passada temporada van oferir unes pobres prestacions. A aquest fet cal afegir l'aposta del tècnic alemany per la gent jove de la casa, que està demostrant partit rere partit que es pot confiar en la pedrera blaugrana i que tenim a la masia una mina d'or de grans jugadors al club.

No sé quant temps durarà aquesta ratxa de bon joc i golejades, i si servirà per acabar guanyant títols a final de temporada, però el que estem gaudint i el que estem vibrant ja no ens ho treu ningú. Que duri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada