"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 13 d’abril del 2011

El "temazo" del dimecres - "Que viva la alegría"


En època de crisi i de retallades pressupostàries, és curiós que l'organització de la Feria d'Abril a Barcelona no vegi retallat el seu pressupost ni un euro. Com s'ho deu fer el cap de la FECAC (Federació d'Espabilats Catala-no Andalusos residents a Catalunya) Francisco García Prieto per aconseguir que les administracions públiques catalanes continuïn desembutxacant tants calers en aquesta festa, i que no li retallin ni un cèntim de la subvenció? Que potser hi ha algun interès polític pel mig? Que pot ser que un bon grapat de votants socialistes es passegin aquests dies per la Feria?

A veure si en les properes eleccions municipals de Barcelona foten fora als socialistes (Hereu) d'una vegada, i el nou govern municipal envia al vampir García Prieto a prendre pel cul. Ja sabem que pels socialistes el vot andalús és molt important, i que cal tenir contenta a la comunitat d'andalusos perquè després els votin. Per sort també hi ha catalans d'origen andalús que opinen diferent i que pensen com a catalans en el millor pel país.

Per cert, que tot això ho escriu un català fill d'andalús i que alguna vegada que altra ha visitat la Feria d'Abril de Catalunya. Ara però, quan vull viure la cultura andalusa autèntica, prefereixo anar a Sevilla o a Cádiz, i per la Feria no m'hi veuran pas amb els preus desorbitats que cobren per tot. Vaja, en aquest sentit si que semblen autèntics catalans... ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada