"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Minyons, ara és hora!

Encetem la setmana decisiva de cara a l'actuació de Girona, amb grans expectatives i molta il·lusió per poder portar el "papinarru" del 3d10fm a la Plaça del Vi. Ens queden tres assaigs (dimarts, dijous i divendres) i una actuació (Festa del Local a la Plaça Vella) per demostrar-nos a nosaltres mateixos que tenim els megacastells a l'abast i que si hi som tots, no hi ha castell que se'ns pugui resistir. Ni tan sols l'infortuni de les lesions que ens ha tocat patir en els darrers dies, a puntals de la nostra colla.

Crec que tots els que anem per assaig amb assiduïtat tenim clar on estem i on volem arribar. Ens falta comprovar si amb tota la gent podem ser capaços d'enfilar amb garanties els castells que hem estat treballant darrerament, un pis més (3d9f, 5d8, 3d8p). Crec que es donen tots els elements necessaris per poder-nos plantejar tota aquesta gamma de castells el proper diumenge: Els troncs estan a punt; la canalla amb confiança i fineta; el folre i les manilles ja han donat mostres de la seva solvència; i la soca mai falla. Només cal confiar que molts més Minyons, uns quants afeccionats terrassencs, i algun company d'altres colles, s'animin a donar un cop de mà als assaigs per poder fer possible el somni.

Crec que ens ha arribat l'hora de triomfar "a lo grande" d'una vegada per totes, i Girona és el lloc ideal per aconseguir-ho. En més d'una ocasió he sentit comentaris mig en conya, que hauriem de fer la Diada de la Colla a Girona, perquè allà ens sol sortir tot bé. Aquest any tenim l'oportunitat de comprovar-ho i fer-ho realitat, ja que portem grans castells en cartera. Així doncs, tothom a Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada