"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 25 de novembre del 2011

Banyes i Baves!


S'apropa la Diada dels Minyons, aquest cap de setmana, la que serà la darrera actuació de la nostra colla aquesta temporada (a no ser que ens sortís alguna actuació per una bona pasta abans de cap d'any...), i tenim la intenció de portar grans castells a plaça com de costum. Però aquest any la tècnica ha estat una mica més agosarada anunciant les proves amb un nou monstre, el 4d10fm. El passat diumenge a l'assaig obert a la plaça del Raval de Montserrat, ja vam col·locar els quints d'aquesta estructura, i ahir a l'assaig especial al nostre local no vam reeixir tant i vam haver de desmuntar el castell quan encara no s'havien col·locat tots els quarts, degut a problemes de coordinació en el muntatge.

Esperem que aquest vespre a l'últim assaig abans de les actuacions de dissabte i diumenge, siguem capaços d'arrossegar algun Minyó-terrassenc-col·lega casteller més a l'assaig i amb una mica més de calma que ahir, col·locar els sisens d'aquest castellàs per poder somniar el diumenge, un cop haguem descarregat l'objectiu prioritari de la diada, el 3d10fm. Així doncs, ens veiem tots i totes a l'assaig d'aquest vespre al local de Minyons.

Mentrestant, i per tal que us entretingueu una estona, us deixo aquest divertit capítol de la sèrie "Banyes i Baves", creada per uns castellers de la colla dels Castellers d'Esplugues, i que podeu seguir a través d'internet. El capítol està dedicat a la rivalitat verds-Minyons, amb molt humor i una mica de mala "bava". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada