"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 16 de febrer del 2012

250 milions d'euros dels contribuents a l'Església catòlica.

Foto de dos capullos que no agrada gens a molts més capullos.

Acabo d'enterar-me que aquest any, l'Església catòlica percebrà 250 milions d'euros a compta dels Pressupostos Generals de l'Estat, a causa de que prop de 9'2 milions d'espanyols van marcar la creueta de l'església a la declaració de la renda. A aquesta xifra cal sumar-hi els 13 milions d'euros de subvenció estatal a aquesta secta controlada per perillosos personatges nocius per la societat.

No em cap al meu cap, que enguany 200.000 persones més hagin considerat oportú marcar la casella de l'església a la seva declaració de renda. L'única explicació que hi trobo, és que la comunitat de llatins, polonesos, i italians que fan la declaració de renda hagi augmentat considerablement en el darrer any. 

Suposo que al igual que el PP ha fet el cim pel que fa a votants, l'església catòlica ja ha arribat al seu llindar de feligresos solidaris. Les xifres de suport tan d'uns com d'altres són prou similars com per extreure algunes conclusions... El votant del PP (fatxa, conservador, creient, nacionalista espanyol) és el mateix que marca la casella de l'església a la declaració de la renda? Jo crec que sí. Entre els que marquen aquesta casella tampoc podem oblidar-nos dels catalanets de pa sucat amb oli de CIU, els vascoespanyols del PNB, i els immigrants que encara es creuen allò del cel i l'infern, i van a rebre al Papa com si fos una estrella de Hollywood.

No entenc que en un estat laic encara es financi a institucions religioses amb diners públics. Si volen mantenir el seu xollo, que se'l paguin. Que els semblaria als de l'església catòlica si es permetés a la declaració de la renda marcar la casella de l'església islàmica, dels budistes, dels satànics, o dels fumadors en pipa lenta?? Quin fàstic de país... Que torni la República! (si los curas y frailes supieran...) Com diria lo Negre, #elfocpurifica!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada