"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 29 de març del 2012

Brutal agressió feixista a Manresa.




Aquest vespre, escoltant els comentaris dels comentaristes dels mitjans de comunicació radiofònics al voltant de les manifestacions de la jornada de vaga general, i especialment dels grups de violents antisistema, als que comparen amb grups terroristes organitzats, m'ha entrat una ràbia impressionant al cos, recordant els fets del passat divendres a Manresa, on un grup d'uns 10 o 15 feixistes van apallissar a un jove que volia assistir a un concert en una coneguda sala de la capital del Bages.

Aquests fets, gravíssims i lamentables, es venen repetint amb certa freqüència sense que ningú s'escandalitzi gaire. Si quatre "antisistema" cremen uns contenidors o pinten la façana de les entitats bancàries, ja estem parlant de terroristes i criminals. Si quinze nazis intenten assassinar a un jove d'estètica antifeixista pel simple fet que li agradi un grup musical considerat d'esquerres radical, ningú no posa el crit al cel. Per què no es considera terrorisme les agressions feixistes si tenen un objectiu polític-ideològic clar? O només es tracta de terrorisme quan qui agredeix té conviccions d'esquerres?

Espero que els fills de puta (sé que potser les mares no tenen la culpa, però no trobava un millor qualificatiu) que van atacar al jove manresà siguin detinguts aviat (no crec que li hagi de costar gaire als mossos identificar a algun dels nombrosos agressors si realment eren de la zona i d'estètica nazi. No cal ser espia de la KGB per obtenir alguna declaració incriminatòria) i siguin jutjats com a terroristes feixistes que són.

Potser si algun d'aquests predicadors radiofònics es trobés amb algun escamot de nazis, acabaria considerant als "antisistema" uns entremaliats de pa sucat amb oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada