"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 21 de març del 2012

El "temazo" del dimecres. Toni Beiro - "El petit més gran"


Ahir al vespre el crack argentí del Barça, Lionel Messi, va igualar i batre el record de gols en partit oficial amb el club blaugrana que posseïa el mític Cèsar, davanter gallec del Barça de les cinc copes, des de feia prop de cinquanta anys. Amb solament vint-i-quatre anys el bo de Messi ja ha atrapat i superat la mítica xifra de 232 gols. Brutal.

Ho va aconseguir ahir enfront del Granada (5-3) rubricant l'efemèride de la millor manera, és a dir, amb un nou hat-trick amb gols d'exquisida execució, davant de 63.000 valents que es van apropar al Camp Nou tot i les adverses condicions climatològiques i l'horari intempestiu. Aquesta successió d'inconveniències van possibilitar que un bon amic aconseguís uns carnets i em convidés a veure el partit en directe, i que fos testimoni presencial d'un fet històric del Futbol Club Barcelona i del món del futbol en general. Gràcies!

Crec que a dia d'avui, i amb els anys que encara té pel davant per aconseguir nous èxits esportius, el geni argentí ja pot ser considerat com el millor dels millors. El millor de tots els temps. I hauran de passar molts anys perquè torni a aparèixer un altre com aquest. Tant de bo quan aparegui vesteixi de blaugrana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada