"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 3 de maig del 2012

Quan no es re(talla) allà on cal...



Aquests dies, prop de 8.000 agents dels cossos de repressió de l'estat (Mossos d'Esquadra inclosos), estan protegint a alguns dels autèntics culpables de l'actual situació de crisi que estem patint molts ciutadans a tota Europa, els responsables del Banc Central Europeu (BCE). Ja es ben trist haver de treballar protegint els dolents dels bons...

Mentres que en educació i sanitat ens assabentem cada dia de noves retallades, als governants no els importa augmentar la despesa en cossos de "seguretat" (la seva, esclar). Si un nen es queda deu dies seguits sense el mestre de música perquè està de baixa i no el substitueixen, no passa res; si un malalt s'ha de passar cinc dies esperant un llit assegut a una cadira d'urgències, no passa res; però si cal enviar a vuit mil policies a protegir a uns fills de la gran puta que venen aquí a decidir com ens poden continuar donant pel cul, doncs s'envien i tan amples. Que això genera ocupació, tu!! I hem de protegir als caps.

Potser si comencéssim a re(tallar) colls, extremitats vàries, o òrgans sexuals d'aquests cretins que regeixen els nostres destins amb l'única preocupació d'omplir el màxim possible les seves butxaques, s'acabarien molts dels problemes que patim en l'actualitat. Potser ens podríem estalviar les retallades de sous, d'inversió en educació i recerca, de despesa sanitària i en serveis socials, etc., etc.

I que encara hi hagi quatre afins al règim que es queixen i critiquen públicament quan es cremen contenidors o es llença pintura a les manifestacions... Collons, i com es pensen que es fan les revolucions? Llençant flors i cantant? Per què s'ha de protegir tant a aquests del BCE? Que potser han fet res dolent? Que potser tenen càrrecs de consciència? Si ja no ens volen ni deixar revoltar-nos a l'estil Ghandi (volen prohibir la resistència passiva), només ens deixen una alternativa, revoltar-nos com s'ha fet tota la vida, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada