"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 12 de novembre del 2012

Minyons, la setmana decisiva.


Demà, amb l'avantpenúltim assaig de la temporada (dijous i divendres tornem a assajar), iniciem una setmana intensa d'assaigs, actuacions i festes, per celebrar la nostra XXXIVa Diada de la Colla. Esteu tots convidats a assistir als actes organitzats per l'ocasió (que podeu consultar aquí), i a donar-nos un cop de mà per preparar els castells que ens agradaria dur a plaça: 3d10fm, 2d9fm i 5d9f. O com a mínim això és el que s'ha anunciat que assajaríem.

Esperem que d'una vegada per totes ens surtin les coses rodones per poder assolir tots els reptes. Estem parlant de grans castellassos, però hem treballat dur tot l'any per poder descarregar-los, amb una mica de sort (que també compta). D'entrada, esperem comptar amb un bon gruix de gent aquests darrers assaigs per fer bones proves de tots els castells que puguin anar diumenge a plaça. Esperem que les condicions climatològiques no ens siguin adverses, que no plogui, i que no faci gaire fred.

Esperem retrobar-nos amb molts amics de moltes colles d'arreu que sempre ens han donat un cop de mà quan els hem necessitat. Esperem que molts terrassencs vinguin també pel local, a donar-nos suport i a gaudir de la nostra festa. I esperem que molts minyons inactius o d'aquells que apareixen solament per la Diada, tornin a fer-ho i vulguin que els Minyons continuem sent una colla de referència dins del panorama casteller, com venim fent des de fa més de trenta anys.

Apa doncs, faixa sota del braç, il·lusió màxima i a passar-ho bé!!!



2 comentaris: