"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 8 de març del 2013

Dies "de".

curiós cartell que han penjat al twitter de la colla

Diuen que avui és el dia de la dona treballadora. Es veu que això ho va decidir l'ONU l'any 1975. Suposo que per aquelles èpoques devien arribar a la conclusió que les dones treballadores es mereixien un dia de reconeixement a l'any. Algú sap quin és el dia de l'home treballador? I el del jove aturat? I els dels ni-ni-ni's?

Està bé això de tenir un dia en que tothom se'n recordi de tu, i et felicitin i tal. Però, i la resta de l'any? Quin rotllo, no?, això d'haver d'esperar 365 dies perquè algú torni a recordar-se de tu? I qui se'n recorda del medi ambient un cop passat el dia de l'ecologia? O de la pau, després del dia dedicat a aquesta? Que li preguntin als sirians, als palestins, o als malians

Però encara trobo molt més lamentables els dies aquests "de", inventats ,simplement i pura, per fer consumir a la gent: que si el dia de la mare; el dia del pare; el dia dels enamorats; el dia de l'amic; etc.

Però ja que de dies "de" va el tema, us comunico que aquest diumenge és el dia "de" l'estrena oficial de la temporada castellera dels Minyons. Serà a Ullastrell a les 17 h. amb motiu de les festes del Serralavella.

I el dilluns serà el dia "de" que marxi de colònies amb els alumnes de 4t de l'escola. Un moment magnífic per poder-t'hi relacionar d'una manera molt més informal i propera, i una manera de recordar com de bé ens ho passàvem nosaltres també durant aquestes aventures apassionants de dos o tres dies.

I que el proper dimarts serà el dia "de" que el Barça demostri si les darreres ensopegades són tan sols una pedra al camí, o si realment l'equip s'ha trobat davant d'un mur infranquejable que no sap/pot superar (les defenses com les del Madrid o la del Milan).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada