"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 18 de març del 2013

La Sexta: desinformació periodística.


Avui a La Sexta han enganyat als seus espectadors intentant fer-los creure que el fet casteller està en crisi, i que desapareixen colles degut al descens de pressupostos i al retorn de molts immigrants, que formaven part de les colles!!, als seus països d'origen. Per a l'"il·luminat" que ha escrit aquesta notícia, la Global de Salou és el mateix que castellers en genèric, i la desaparició d'una colla es pot extrapolar a la crisi del fet casteller arreu del territori.
 
Aquest pseudoperiodista no deu saber que enguany és un dels anys amb major creixement del fet casteller al principat (Amposta, l'Ametlla de Mar, Begues, Sant Vicenç dels Horts, Santa Cristina d'Aro, Banyoles, Cornudella de Montsant), i que els darrers tres o quatre anys han estat prolífics pel que fa al naixement-refundació de colles (Berga, Sant Pere de Ribes, Alcover, Solsona, Castelldefels...).
 
Preferiria pensar que el periodista que ha redactat la notícia és un molt mal professional, i no pas que té interessos ocults de fer creure als telespectadors de La Sexta que la cultura popular i tradicional catalana està de capa caiguda o en crisi. Una cosa és ser un imbècil desinformat, i una altra, un fill de puta anticatalà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada