"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 8 de juliol del 2013

Més arguments per continuar votant les CUP.


El passat dia 25 de juny, la portaveu del grup parlamentari d'ERC, Marta Rovira, i la diputada del mateix partit, Anna Simó, presentaven una moció al govern per l'aprovació urgent del Decret de Plantilles, que vol donar autonomia als equips directius de les escoles publiques a l'hora de confeccionar les plantilles i seleccionar el professorat, sense cap mena de criteri objectiu ni procediment transparent.
 
Com a professional del sector educatiu, sóc un ferm defensor de la gestió democràtica dels centres educatius, i aquesta proposta de Decret de Plantilles, va en la línia privatitzadora, i jerarquitzadora que promou el govern neoliberal de CIU. Entenc que ERC hagi de fer renúncies al seu ideari i al seu programa electoral per tal de continuar endavant amb el procés sobiranista de la mà de CIU, però d'aquí a entrar una moció al Parlament per tal d'accelerar polítiques tan liberals com aquest Decret de Plantilles...
 
Bé, doncs no em queda altre remei que continuar confiant en l'ascens de les CUP, per frenar aquests tics de partit de dretes d'ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada