"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 4 de juliol del 2013

Un altre cop baix per Navarro.


Al bo d'en Pere Navarro només fan que créixer-li els nans. Si un dia se la foten els de l'ala catalanista del PSC, l'altre és l'ala més espanyolista del PSOE la que el deixa en evidència. Sembla com si al seu partit hi ha més veus crítiques que no pas concordants. Avancem, el Moviment Laic i Progressista, la Nova Esquerra, el grup municipal de Berga que plega en bloc, i ara les Joventuts Socialistes. 

Les JS s'han adherit al manifest a favor del Dret a Decidir que han presentat juntament amb les joventuts d'Unió, les JNC, les JERC, i els joves d'Esquerra Verda i Alternativa Jove. Aquest pas endavant de les joventuts socialistes deixa en evidència a Navarro i a tota l'executiva socialista, que van preferir mantenir les bones relacions (de submissió) amb els seus caps espanyols (PSOE) que no pas defensar una cosa tan noble i democràtica com el dret dels catalans a decidir el seu futur.

Esperem que els joves socialistes d'avui en dia no acabin convertits en els futurs Navarros, Lucenas, Corbachos i companyia. Bé, de fet, si continuen fent com els dirigents socialistes actuals, quan els toqui a ells agafar les regnes, potser el PSC ja haurà passat a ser un partit d'aquells minoritaris sense substància ni rellevància.

El manifest el podeu llegir aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada