"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 21 de gener del 2014

Ens hem tret un pes de sobre.


Un dels principals caps visibles del partit unionista i anticatalanista Ciudadanos, Jordi Cañas, acaba de dimitir com a portaveu del grup parlamentari d'aquest partit, degut a la investigació oberta pel TSJC sobre un presumpte frau fiscal comés l'any 2005 sent soci de diverses empreses immobiliàries. Diversos mitjans han publicat que el personatge hauria defraudat a hisenda 429.203 euros en l'impost de societats. Ai Cañitas, Cañitas... que ben amagat que ho tenies això!

És ben curiós, les voltes que dona la vida. El gran flagel·lador anticorrupció al Parlament passa ara a ser el flagel·lat. A ben segur que avui deu haver-hi un bon grapat de polítics rivals amb problemes per dissimular un somriure als llavis. El pobre ha caigut en la seva pròpia trampa. Tant va insistir a demanar exemplaritat als altres, que ara que ha estat ell al centre de la polèmica, no ha tingut més remei que predicar amb l'exemple i dimitir. Què pensarien sinó els votants del seu partit (si es que realment pensen)?

L'únic aspecte negatiu que li veig al tema, és la possibilitat que els C's utilitzin aquest cas per fer del Cañas un màrtir, i continuar creixent en el nombre de votants. Però, tanmateix, donant-li la volta al tema, això més que un aspecte negatiu cal veure-ho com una cosa positiva, ja que els Ciudadanos solament poden créixer a costa del PSOE i del PP, i tot el que impliqui la baixada d'aquests dos, s'ha de veure com un fet positiu.

1 comentari:

  1. Poca conya quan foties canya.
    Poca-vergonya, amaga la banya.
    I ara vés a donar lliçons a Espanya!
    Fita

    ResponElimina