"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 12 de maig del 2014

Les Gralles Grillades a la Fira Modernista.



Ahir va ser dia de ressaca castellera després de la magnífica actuació amb motiu de la Fira Modernista del dissabte a la tarda-vespre. Però quina millor manera de fer passar la ressaca que escoltant al grup de grallers de la colla, les "Gralles Grillades", que disfressats d'època ens van oferir un bon repertori a la nombrosa concurrència. Xapó!

Personalment, m'encanta el grup de gralleres i grallers que s'ha anat consolidant a la colla. Després d'uns anys de crisi i inestabilitat a finals dels 90 i principis del segle 21, sembla que la cosa s'ha anat consolidant amb un grup nombrós i fidel, amb bon rotllo i harmonia, i amb una més que destacable implicació del col·lectiu amb la colla. I és que a més són simpàtiques i senzilles, gens dives... a veure si altres prenen exemple!

Us he deixat una gravació d'ahir mateix al vermut musical de la Fira Modernista al pati del nostre local. La peça és una composició del Roger Aulet, dels Laietans, per la passada Culturassa, i ahir la van tocar davant l'atenta mirada del seu compositor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada