"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 11 de maig del 2014

Primers 3d8 i 4d8 simultanis de la nostra història!! Bé Minyons!


Davant d'aquesta imatge, sobren les paraules per descriure el que ahir vam viure a la plaça del Raval de Montserrat, davant de l'entrada del Mercat de la Independència. Un 3d8 i un 4d8 simultanis que donen fe del potencial d'aquesta colla, i de les ganes de continuar creixent.

Segurament, aquesta fita queda lluny, a nivell de dificultat, d'altres gestes assolides al llarg dels nostres 35 anys d'història, però ha significat, indubtablement, un repte engrescador i motivador per la gent de la colla (només calia veure la gentada que érem ahir), i alhora, un factor de reivindicació de colla gran, per potencial tècnic i humà.

La jornada castellera es va completar, per part nostra, amb el 2d8f d'inici, el 5d8 a la tercera ronda, i el pd6. La colla convidada, els Xics de Granollers, van realitzar sense suar a penes, el 4d7, el 2d7 i el 3d7.

I tot això en el marc de la Fira Modernista, aquesta festa terrassenca en que l'ajuntament menysté i maltracta a un dels principals (per no dir "el principal") exponents/referents de la cultura popular (per no dir simplement "de la cultura" a seques) de la ciutat. Per cert, què devien estar fent els de l'altra colla de la ciutat a la mateixa hora? Em miraré els diaris a veure que hi diuen... Hahahahahahahahaha. (per si no quedava clar el sarcasme).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada