"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 2 d’agost del 2014

Nicaragua - Dia 12 - San Juan - Corn Island.


Aquest mati he sortit de San Juan via Managua per agafar un vol a les 14 del migdia que m´havia de dur cap a les Corn Island. Un bus exprés m´ha dut directe de San Juan a Managua sense parar ni a Granada ni a Masaya, tot i que de camí a Ribas si que ha anat parant pel camí i pujant a gent. Be, i després algun mes ha pujat, però ja no hem entrat a dins de les ciutats. Des de l´estació on m´ha deixat el bus solament he hagut de canviar d´anadana per agafar un altre bus urbà, que per 2´5 cordobas (0´08 euros) m´ha portat fins a l´aeroport. 


Pensava que l´avioneta fins a les Corn Island seria més atrotinada fins i tot del que finalment ha estat. Diguem que era més que decent. Amb una degustació de rom a sprite inclosa. Molt atents. El viatge també ha estat més curt del que preveia, ja que en poc més d´una hora ja aterràvem a la pista de la big Corn Island (més tard travessava aquesta mateixa pista a peu per anar a veure un partit de beisbol...).


Dinant, o sopant, no sé ben bé que era, m´han dit que es jugava un partit de beisbol important a l´estadi municipal, i cap allà que me n´he anat. Començava a les 18 de la tarda però he entrat una mica més tard quan ja es devien portar tres o quatre entrades del joc. S´enfrontaven els locals Costa Caribe, contra els visitants Dolas de Managua, de l´exercit nicaragüenc.


El cert, és que a banda de l´espectacle que hi ha hagut a l´herba, que s´ha allargat prop de tres hores i que ha acabat tancant un jugador local amb un "home run" davant del deliri del públic local, he de reconeixer que hi havia un altre espectacle a les grades. L´animació, les diverses races, els venedors de tot tipus, l´speaker, el bruixot de l´equip visitant amb les seves artimanyes per donar mala sort al rival, les famílies senceres gaudint de l´espectacle... En fi, tot aixo junt feien que l´espectacle fos encara més interessant si cap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada