"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 8 d’abril del 2015

El "temazo" del dimecres. Body Count - "Cop Killer".


Els Body Count (cos del delicte) són una banda de trash-metal-rap formada l'any 1990 a Los Angeles, liderada per un popular actor afroamericà anomenat Ice-T. Vaig tenir l'oportunitat de veure'ls en directe un parell de vegades, a Euskadi i a la sala Bikini de Barcelona, en la decada dels 90's, i el seu directe era molt contundent i canyero.

Aquest tema "Cop Killer" estava inclòs dins del seu primer àlbum, Body Count, de l'any 1992, amb gran contorvèrsia. Dedicat als "policies assassins" com l'animal que ahir es va carregar a un home negre a Carolina del Sud de vuit trets per l'esquena, malgrat l'agent de l'autoritat s'inventés una història diferent per poder carregar les culpes a la víctima. Afortunadament, un ciutadà va poder captar l'escena a través del seu telèfon mòbil i d'aquesta manera desmentir la versió "oficial"...

Com a mínim, per una vegada, la versió de l'autoritat va quedar desmentida per una prova de pes. Llàstima que en la majoria d'ocasions (4F, Ester Quintana, Jonathan Carrillo...) la manca de proves acaba donant la raó a la versió "oficial".

I'm a cop killer, better you than me
Cop killer, fuck police brutality!
Cop killer, I know your family's grieving
(Fuck 'em!)
Cop killer, but tonight we get even, ha ha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada