"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 15 de juny del 2015

Cares noves a l'Ajuntament de Terrassa. Continuïtat a l'alcaldia.

Els representants polítics a l'Ajuntament de Terrassa pels propers quatre anys. (Foto: La Torre del Palau).


Després de la sessió d'investidura que es va celebrar el passat dissabte a l'ajuntament, Jordi Ballart continuarà sent l'alcalde de Terrassa els propers quatre anys, gràcies als vots dels regidors del seu partit (PSC) i a una llei electoral injustament afavoridora dels partits majoritaris. Tot i que el representant de TeC, Xavi Matilla, va tenir més suports (11 sumant els vots de TeC, ERC i CUP) que Ballart, no van ser suficients per prendre l'alcaldia al socialista al no arribar als 14 necessaris (majoria absoluta).

Tanmateix, se li presenta al reelegit alcalde un mandat complicat governant amb majoria simple i sense haver arribat a cap acord estable de govern amb cap altre partit. Pels darrers moviments abans de la sessió d'investidura, semblaria que els socialistes, més aviat, cercarien aquests acords amb CIU i C's, ja que gràcies als seus regidors respectius, podrien sumar majoria absoluta als plens amb els socialistes (9 + 3 + 3 = 15). Temps al temps...

Vull desitjar molta sort als col·legues que han estat elegits i que s'estrenen representant als terrassencs en aquest nou consistori. Carles, Pep, Jordi, molta merda, i molta feina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada