"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 18 de juny del 2015

Fins ara!! Campana y se acabó!!

Difícilment veurem repetides imatges com aquesta en el futur.

Ha costat, però finalment les federacions impossibles, com la fruita, acaben caient pel seu propi pes. Després de la consulta interna del grup d'Unió i dels ajustats resultats entre els partidaris i els no partidaris del full de ruta independentista de Mas, l'executiva dels democristians ha decidit fer dimitir als seus membres Consellers del govern de la Generalitat, però solament tres d'aquests han fet el pas (Espadaler, Ortega i Pelegrí).

Aquesta decisió obre la porta al trencament definitiu de la federació, tal i com ha anunciat el secretari general dels Convergents, Josep Rull. Així doncs, finalment CiU no concorrerà de la mà a les transcendentals eleccions del 27-S... a no ser que en un hipotètic congrés extraordinari anterior a aquesta data, els militants d'Unió decidissin petar-se a la cúpula dirigent no independentista i agafar les regnes del partit per donar suport a Mas i al seu full de ruta. 

Serà capaç llavors el bo d'en Duran de crear un nou partit polític de dretes catalanista-unionista per concórrer a les eleccions del 27-S com ja es comenta (Construïm)? Qui el seguirà llavors? Quina força tindria aquest nou partit? Quan de mal li podria fer a Mas? Tot això i molt més ho sabrem aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada