"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 21 de juliol del 2016

Canvi de nom, però no de "modus operandi". Tornen la Puta i la Ramoneta.

Grup parlamentari de PDC (antiga CDC) al Congrés dels Diputats.























El nou partit polític sorgit de les cendres de CDC (Conveniència Democràtica de Catalunya), el PDC (Partit Demòcrata Català), va facilitar el dimarts amb els seus vots favorables, l'elecció de l'exministra de Foment, Ana Pastor, com a nova Presidenta del Congrés dels Diputats. En la votació el vots dels catalans es van sumar als del partit de l'exministra (PP), als de C's, i als del PNB (Partit Nacionalista Basc).

És a dir, que a canvi de tenir grup propi al Congrés dels Diputats, els exconvergents han venut l'ànima al diable, i s'han passat pel forro ideologia, identitat, ètica i més. Han pactat amb l'enemic, aquell que fa la guerra bruta contra l'independentisme, i que es nega a acceptar que en democràcia el poble té dret a decidir.

Després ens intentaran convèncer que són un partit nou, i que la seva prioritat és Catalunya i tal i tal. A qui intenten enganyar? Quant temps trigaran a baixar del vaixell independentista per tornar als orígens? Quan mantenir el poder és el més important per a un partit polític, la independència mai pot ser innegociable. A veure si la gent pren consciència i a les properes eleccions vota en conseqüència.

4 comentaris:

  1. La República Catalana cada dia és més urgent!!

    ResponElimina
  2. Efectivament. Malauradament, no sé si ens podem refiar dels hereus de Jordi Pujol i Duran i Lleida per arribar-hi...

    ResponElimina
  3. Ah! Però canviant de nom no queden esborrats tots els pecats del passat?

    ResponElimina
  4. Hahahahaha... Els pecats del passat no s'esborren, es paguen!!

    ResponElimina