"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 24 de juliol del 2016

Va per tu Mariona.

Foto: Victor Segura.
Avui els Minyons de Terrassa hem actuat a Mataró amb motiu de la festa de Les Santes. Hi hem descarregat un 2d9fm, un 9d8, un 4d9f i un pilar de 6. Una magnífica i merescuda manera de tancar el primer tram de la temporada i de començar les vacances. Ens hem tret l'espineta de la torre de nou només carregada a la nostra Festa Major, i hem pogut estrenar un nou castell aquesta temporada, el nou de vuit, que no portàvem a plaça des de principis d'octubre del curs passat quan el vam descarregar a Reus.

Un dels moments més emotius de la jornada s'ha viscut al final de l'actuació quan les tres colles presents a plaça (Minyons, Capgrossos de Mataró i Castellers de Vilafranca) hem alçat diversos pilars de 4 en homenatge i record de la Mariona Galindo, una joveníssima castellera dels Capgrossos que va deixar-nos fa 10 anys com a conseqüència d'una caiguda en aquesta mateixa diada.

Una forta abraçada a tots els Capgrossos, i visca la gran família castellera!!

2 comentaris:

  1. Un bon detall que pensessin en aquesta castellera.

    ResponElimina
  2. Xavi, et puc ben assegurar que hi ha un bon grapat de Capgrossos que la recorden nit i dia. Tanmateix, ja saps que cal mirar endavant per superar les penes i amargors.

    ResponElimina