"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 23 de novembre del 2016

El "temazo" del dimecres. Queen - "I want to break free".




Demà farà 25 anys de la mort del gran Freddie Mercury. Aquest mes de novembre estic dedicant tots els "temazos" dels dimecres a la seva llegendària banda. Avui toca un dels temes més emblemàtics, "I want to break free", inclòs a l'àlbum The Works de l'any 1984, especialment recordat també pel magnífic videoclip amb en Freddie fent de dona de fer feines.

Enguany a la diada dels Minyons vam fer servir aquest tema, amb lletra aminyonada, com a himne de cloenda del dinar posterior a l'actuació castellera.

3 comentaris:

  1. Grandíssim el Mercury. Encara que en Freddie era la veu principal, ja saps que reivindico que Queen tenia 4 líders. Aquest tema el va escriure el baixista, en John Deacon.
    La interpretació en el vídeo molt bona.

    ResponElimina
  2. Hehe, certament a Queen tots el integrants eren importants, però el paper de líder del Freddie Mercury és innegable (per la seva veu, el carisma, l'energia a l'escenari, les dots d'actor...). Jo em puc arribar a imaginar uns enormes Queen sense algun dels tres acompanyants del Freddie, però un cop va faltar el líder, la banda va perdre molt. No creus que amb Freddie viu els QUeen no omplirien encara grans estadis??

    ResponElimina