"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 19 de novembre del 2016

Gràcies a tots els que ens feu suport. Els castellers fem pinya!!

Prova de 3d10fm fins a sisens el passat dijous 17 de novembre. (Foto: Nebridi Aróztegui).

























Demà diumenge els Minyons tenim l'oportunitat de realitzar una de les millors exhibicions castelleres que mai s'hagin vist. Aquesta intensa setmana d'assaigs ens ha portat a somniar amb la possibilitat de plantejar-nos una actuació amb dos castells de deu (3 i 4) i el 2d8. I per si les coses es torcen encara tenim a la recambra castells com el 3d9fa, el 5d9f, o el 2d9fm.... quasi res! Un any excepcional que podem tancar de forma sublim. 

I per aconseguir aquesta fita no podem oblidar-nos de tots els amics castellers d'altres colles que cada any ens donen suport en les grans cites i que fan possible que ens puguem plantejar els "monstres" que ens plantegem. És evident que sense el suport de tots aquests castellers ens resultaria molt difícil, per no dir impossible, assajar segons quins castells, i és just reconèixer-ho i reconèixer'ls-ho. Vosaltres també sou la colla.

Enguany sé que castellers de més de vint colles d'arreu dels països catalans han volgut acompanyar-nos i donar-nos un cop de mà: Cornellà, Salt, Castelló d'Empúries, Vilanova, Gràcia, Berga, Guissona, Palma de Mallorca, Esplugues, Sant Vicenç dels Horts, Vilafranca, Valls, Tarragona, Manresa, Granollers, Sabadell, Calella, Sant Cugat, Poble Sec... i segur que me'n deixo unes quantes.

No tinc paraules per expressar el meu agraïment envers a tots aquests castellers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada