"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 14 de novembre del 2016

Granollers, ciutat castellera (ZNT).

2 de 9 amb folre i manilles (Foto: Juan Casado).





























Ahir els Minyons vam actuar a la diada dels Xics de Granollers, que enguany celebren el 25è aniversari de la seva fundació. Els Minyons en som padrins i des del 95 que actuem cada any ininterrompudament (a excepció del 97) a La Porxada amb motiu de la seva diada. Enguany els tècnics han volgut premiar la fidelitat de la plaça vallesana amb un monstre com el 2d9fm, acompanyat pel 3 i el 4 de 9 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Una actuació rodona a una setmana vista de la nostra diada a casa, i que deixa molt bones sensacions i la gran alegria del castellàs a la capital del Vallès Oriental.

També vull felicitar als Xics pel seu primer 7d8 carregat i encoratjar-los a descarregar-lo ben aviat. I tant als Xics com als Borinots, que també ens han acompanyat avui a plaça, agrair el seu suport a les pinyes.I als de Sants, fins diumenge!

2 comentaris:

  1. Risto!

    Ja tenim prou capitals al Vallès Occidental, no ens cal una 3a en la lluita! ;)

    ResponElimina
  2. Haha, molt bé Pol. Veig que ets dels que es llegeix els posts fins al final... En què estaria jo pensant per fer de Granollers capital del Vallès Occidental??

    Gràcies per l'avís! I per descomptat, Terrassa capital del Vallès Occidental! (si més no castellera...) ;-)

    ResponElimina