"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 25 de novembre del 2016

Julia Otero: "La Gabriel (Anna) viu com pensa i això és de lloar".

Gabriel i Otero en un moment de l'entrevista a Can Batlló.






















Interessant aparició televisiva ahir de la diputada al Parlament per la CUP, l'Anna Gabriel, a TV3 entrevistada per l'esnob de la Julia Otero al programa "Fora de sèrie". 

Vaig veure perplex com l'entrevistadora posava èmfasi en la imatge personal de l'entrevistada. No crec que li hagués fet aquest tipus de comentari a un diputat del mateix partit o d'un altre, i això que l'Otero se les dóna de feminista...

També li va "recordar" que ja tenia una edat i que se li passava l'arròs per ser mare... L'Anna li va respondre contundenment amb allò que les dones no han vingut al món només per reproduir. Zasca!

Quan l'Otero li va parlar de les enquestes que pronostiquen una baixada d'escons per a la CUP en les properes eleccions catalanes (de 10 a 6 o 8), l'Anna va respondre que no passava res. Què si el fet de ser conseqüent amb unes idees i uns principis fa que els votants deixin de votar-te, doncs que hi farem... La CUP pot desaparèixer algun dia, però el que no desapareixerà són els milers de persones que tenen les mateixes conviccions i un mateix ideal de país.

Diu la Grabriel que el sou de diputat al parlament és de 5.500 euros, però que ella i la resta de diputats de la CUP "només" cobren 1.400, ja que la resta s'ho queda el partit per finançar-se. Segons la Gabriel, 1.400 euros és un sou raonable en comparació amb els salaris de la gran majoria dels assalariats del país.

Per no parlar dels polítics professionals que fan de la política un "modus vivendi", i que quan acaben la seva trajectòria en política passen a guanyar encara més, si cap, a l'empresa privada gràcies a les famoses "portes giratòries". Us sonen??

Contundent es va mostrar també l'Anna quan es va parlar del tema dels pressupostos de la Generalitat. Va deixar ben clar que la CUP no cauria en la trampa del xantatge que els volen fer els de Junts pel Sí, posant-los entre l'espassa i la paret amb allò que si no hi ha pressupostos, no hi pot haver referèndum. Quina colla de cretins!! No barregem les coses siusplau. Referèndum sí o sí, i el pressupost a negociar-lo sense imposicions xantatgistes.

Una llàstima que l'Anna hagi d'abandonar el seu escó de diputada a la propera legislatura. Tanmateix, estic convençut que darrera l'Anna vindrà algú o alguna igual d'honesta, compromesa i preparada què ella.

4 comentaris:

  1. JxS fent xantatge a la CUP? Tranquil, que això no passarà mai, en tot cas ja es farà venir bé perquè sigui la CUP la que faci xantatge de JxS, i per suposat la CUP sigui la que es desgasti i perdi escons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi no m'enganyen. Ni JxSí, ni els mitjans de comunicació afins...

      Elimina
  2. L'Anna Gabriel és una diputada honesta. Una dona valenta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No la conec personalment, però tinc amics que sí, i em confirmen aquesta impressió. De fet, conec a un bon grapat de la CUP i tots em semblen gent molt honesta i gens ambiciosa.

      Elimina