"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 16 de desembre de 2016

Espanya jutja la democràcia.

Aquest matí la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha hagut de declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès el debat parlamentari sobre la independència de Catalunya. L'Estat espanyol continua doncs amb l'estratègia de judicialitzar qualsevol moviment polític que es promogui a Catalunya per tal de resoldre el conflicte existent.

Centenars de ciutadans han donat suport a la Presidenta en el trajecte entre el Parlament i el Tribunal. Ja de tornada a la seu parlamentària, Forcadell ha declarat que estava en joc la democràcia.

Mentrestant, el Tribunal Suprem espanyol ha arxivat la querella contra el criminal exministre Jorge Fernández Díaz per la guerra bruta contra el procés d'independència català, malgrat que hi havia proves més que evidents (gravacions de converses amb el Fiscal general a Catalunya) que l'implicaven directament.

I encara tenen la barra de dir que volen "dialogar"...

2 comentaris:

  1. L'ex-director de l'Oficina Antifrau de Catalunya. Aquell que va dir: "Les hemos destrozado el sistema sanitario".
    Per als que hem hagut de suportar llistes d'espera per una operació oncològica, això és un insult, una amenaça a la nostra supervivència.
    "Esto la fiscalía te lo afina"

    ResponElimina
  2. Després els unionistes de torn et diran allò que tots els governants són iguals i que roben allà i aquí, i per què hem de voler tenir un nou país amb els mateixos lladres... Hòstia, de veritat que no veuen la diferència??

    ResponElimina