"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 6 d’abril del 2017

Gabriel Rufián a De Alfonso: "Gángster, nos vemos en el infierno".


M'agrada el paper del Gabriel Rufián, el diputat d'ERC al Congrés dels Diputats espanyol. Hi ha qui li retreu les formes que utilitza en les seves intervencions i en les seves interpel·lacions als rivals polítics. Suposo que cap d'aquests el devia votar en les darreres eleccions estatals. Jo, contràriament, el vaig votar precisament per a això, per a què tregui els colors a tota la colla de vividors, corruptes i aprofitats, que dirigeixen els fils d'aquest estat malalt.

Per a mi, les paraules que ahir va dirigir a l'ex director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, en la comissió parlamentària que investiga la guerra bruta del govern espanyol contra el govern de la Generalitat en l'anomenada "operació Catalunya", queden curtes en contrast amb el mal causat pels principals implicats en la trama, el propi de Alfonso i l'ex ministre Jorge Fernández Díaz.

Sóc de l'opinicó que aquestes comissions no serveixen per a res, ja que ni els compareixents reconeixeran la seva culpa, ni servirà per aclarir res de res. Per tant, el millor que es pot fer és el que va fer ahir en Gabriel Rufián, és a dir, deixar ben clar a aquesta colla de mafiosos i criminals el que molta gent pensa d'ells.

4 comentaris:

  1. Els que es van excedir en les formes van ser els que van negar l'evidència.
    En Rufián, a parer de molts, encara es va quedar curt.

    ResponElimina
  2. M'indigna la "correcció política" que s'indigna amb els que retreuen als corruptes les seves corrupteles.

    ResponElimina
  3. Les formes, les formes... Quan el savi senyala la lluna el neci mira el dit

    ResponElimina