"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 10 de desembre del 2017

Un any més a Valls per les festes de la Colla Vella.

Pavelló Xavier Tondo on es va disputar el torneig intercasteller de bàsquet.
Aquest dissabte he tornat a Valls, amb motiu de les festes de la Colla Vella, on els Minyons han participat al tradicional torneig intercasteller de bàsquet, que enguany, després de més de deu anys de participar-hi, han pogut vèncer en una ajustada final contra els amfitrions.

Més enllà del bàsquet, que al meu entendre és l'excusa per trobar-nos amb vells amics i coneguts, també hi havia un motiu de pes per baixar a Valls, i era el concert dels Doctor Calypso, que fa poc van anunciar que el 2018 seria el seu any de comiat, després de més de 25 anys sobre els escenaris. Van actuar a la Sala Redstar, una sala relativament nova que està programant bastants, i interessants, concerts.

No podia deixar de visitar el bar Malva, un dels millors llocs de tapes que conec, i fer-ho ben acompanyat pels amics de la Colla Vella.

Per rematar l'intens pont, tornant de Valls hem hagut de trucar a la grua i esperar a que un taxi ens tornés fins a Terrassa. Més de dues hores d'espera a una benzinera de l'AP2...

Un clàssic: sopar al Malva.

Uns altres clàssics que pleguen, els Doctor Calypso.

La grua ve a pel cotxe.

2 comentaris:

  1. Tot anava bé... fins la grua. Quina mala sort.

    ResponElimina
  2. Hahahaha, per sort era diumenge i no hi havia excessiva pressa... avui ja ric.

    ResponElimina