"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 16 de gener del 2018

Lladres, a la garjola!!


Ahir es va conèixer la sentència de l'Audiència de Barcelona del cas Palau, després de prop de 9 anys des del descobriment de la trama de corrupció. El jutge condemna els principals implicats amb penes de presó (9 anys i 8 mesos a Millet, principal cap de la trama; 7 anys i 6 mesos a Montull, gerent del Palau; 4 anys i 5 mesos a l'estresorer de Convergència, Daniel Osàcar; i 4 anys i 6 mesos per a Gemma Montull, exdirectora financera de l'entitat). 

Malgrat la meva escassa, per no dir nul·la, confiança en la justícia, sembla que aquesta vegada no quedaran impunes els delictes d'aquesta colla de panxacontents de la burgesia catalana, amics, i còmplices, de la classe política dirigent (Convergència i Unió). Segur que darrera d'aquesta trama hi deu haver un bon grapat més de responsables directes, que han quedat ocults per manca de proves. Qui sap si algun dia alguns d'aquests també acabaran entre reixes.

5 comentaris:

  1. Compte també amb les portes giratòries!! És una mena de corrupció.

    ResponElimina
  2. Sento no ser tan optimista com tu. Aquesta escòria no passarà ni quatre dies a la presó, i a més ho farà a cos de rei. 9 anys per haver robat milions, per tràfic d'influències i no sé quantes coses més. I el raper Valtonyc li han caigut 3,6 anys per una cançó. Ho vaig veure ahir. Això és justícia?

    ResponElimina
  3. Teniu raó tant l'un com l'altre. Aquests lladres tenen molts números per no complir la pena íntegra. I esperem a veure com es resol el recurs que presentaran al Tribunal Suprem...

    ResponElimina
  4. Recordo que la filla del Montull va ser indemnitzada per ordre judicial, quan la van fotre al carrer. M'agradaria saber si li fan tornar els calers. En fi, aquesta gent ha fet molt mal, estaria bé que es podrissin a la presó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un dels greuges de les condemnes per apropiació indeguda, o robatori, és el fet que un cop surten de la garjola poden continuar vivint amb tots els luxes que han aconseguit gràcies als seus delictes. Crec que no s'hauria de permetre i que la justícia s'hauria d'assegurar que mai més puguin viure una vida de luxe.

      Elimina