"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 22 de gener del 2018

Molts èxits a l'Isolda, el Xavi, l'Arnau i tot l'Equip de Colla!


























Abans-d'ahir dissabte, es va celebrar la tradicional assemblea ordinària per renovar els càrrecs de president i cap de colla (plegaven el Jordi Juanico i el Nani respectivament), així com per escoltar la memòria final de l'equip de tècnica sortint així com del de junta, i les propostes, o projectes, de les noves candidatures a dirigir la colla des de les dues vessants.

Finalment, després de més de 6 hores d'assemblea va arribar la votació. 167 vots dels prop de 190 acreditats, i que van fer confiança de manera majoritària a la candidatura de junta encapçalada per l'Isolda Sucarrats, i que, igualment, van mostrar suport massiu a la candidatura única de tècnica encapçalada per dos joves, ben joves (24 anyets), el Xavi Jurado i l'Arnau Boada. Ambdues candidatures es presentaven conjuntament sota el nom d'"Equip de Colla", i un gran equip, ja que entre uns i altres, integrants directes i col·laboradors, sumen més de 80 persones... només que vinguin tots a l'assaig, ens assegurem uns bons assaigs d'inici de temporada.

Els desitjo molts èxits i moltes alegries. Tinc la impressió que de motivació no els en falta i això trobo que és fonamental quan et poses al davant. 

Va, que hi ha molt per gaudir i moltes fites per somiar! 

4 comentaris:

  1. Ho vaig veure a les xarxes, i si no m'equivoco estreneu la primera presidenta de la colla, oi? Bona notícia. Doncs també desitjo molts èxits a aquest equip i a tota la colla, i que la resta en puguem gaudir a les places!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, ja tocava que una dona s'atrevís a agafar les regnes de la colla. Els Minyons sempre hem cregut en la igualtat i l'hem practicat, però faltava que alguna de les moltes dones que tenim a la colla donés el pas endavant. Ara falta la cap de colla.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies Xavier. Esperem que poguem pujar ben amunt.

      Elimina