"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 29 de gener del 2018

On és Puigdemont?


Demà està convocat el Ple del Parlament per l'acte d'investidura del President de la Generalitat. El govern espanyol està decidit a impossibilitar, per tots els mitjans, que el MHP Carles Puigdemont pugui ser ratificat en el seu càrrec. Primer l'animen a presentar-se a unes eleccions il·legítimes, i quan les guanya li neguen el dret a recuperar el càrrec que li van manllevar per la força. Vaja, una autèntica tirania que, no obstant, continua tenint l'acceptació d'una vergonyosa UE.

La policia espanyola ja fa dies que fa controls als passos fronterers entre Catalunya i França, així com inspecciona fins a les clavegueres als voltants del Parlament. Potser encara recorden la humiliació que va suposar la celebració del referèndum de l'1-O en el que tants esforços van posar per impedir-lo (87 milions d'euros ni més ni menys), així com l'engany amb el que el MHP Puigdemont va esquivar els policies que el perseguien per evitar que pogués votar, i que tanmateix no van reeixir.

No sé si el president acabarà venint al Parlament per a la investidura, però a ben segur que a més d'un li costarà conciliar el son avui.  








4 comentaris:

  1. No has vist la imatge en el que surt un Puigdemont molt somrient menjant llenties amb els reis d'Espanya i les seves filles? Te la recomano!

    ResponElimina
  2. Els famosos 87 milions ja s'han triplicat. O més!

    ResponElimina