"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 13 de maig del 2018

3 i 4 de vuit simultanis per la Fira Modernista.

4 i 3 de 8 simultanis, a la Plaça Vella, per la Fira Modernista (Foto; Minyons).
 
Ahir, a la Plaça Vella de Terrassa, amb motiu de la Fira Modernista, els Minyons vam tornar a portar a plaça dos castells simultanis, el 3 i el 4 de vuit. En les rondes prèvies havíem fet el 2d8f i el 7d8, aquest darrer també va suposar una nova estrena en la present temporada.

La primera, i darrera, vegada que havíem fet aquests dos castells simultanis va ser, amb motiu de la Fira també, l'any 2014. L'any de l'enlairament. Tant de bo, la demostració de potencial d'ahir serveixi per animar a més minyons a aparèixer per l'assaig i d'aquesta manera puguem créixer i plantejar-nos reptes superiors. Sembla que enguany hi ha molt mandrós que li està costant deixar-se veure pel pati d'assaig... us necessitem a tots/es!!!

Ens van acompanyar els amics Marrecs de Salt, que van oferir una gran exhibició amb la clàssica de vuit (3d8, 4d8 i 2d7). Grans. Van forts.

4 comentaris:

  1. Fer castells simultanis és molt espectacular, i a l'abast de molt poques colles. A veure si aquest és un any bo per Minyons, any de Concurs, ja sabeu que les altres aniran amb l'accelerador premut fins l'octubre. Ànims, segur que no us quedareu enrere! Tot i que sembla que sí que aquest any hi ha molt mandrós i mandrosa... deu ser pel mal temps dels caps de setmana?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs l'explicació del mal temps, tenint en compte que nosaltres no tenim un local d'assaig a cobert és vàlida. En tot cas no valen excuses a aquestes alçades. En tot cas, arribarem allà on els minyons vulguin. Ni més ni menys.

      Elimina
  2. Al XXV anys dels Castellers de Sants us hem trobat a faltar, Minyons. Però no es pot ser a tot arreu.
    Potser també heu trobat a faltar els Borinots a la Festa Modernista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb els Borinots coincidim cada any a la Diada dels de Sants a l'Octubre i a la Diada nostra al novembre. Una tradició ja.

      Elimina