"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 21 de juliol del 2018

El PP vira (encara més) a la ultradreta.























Avui el PP ha triat el nou president del partit, després de la renuncia de l'anterior president, i expresident del govern, Mariano Rajoy. Una amplia majoria dels compromisaris han optat pel perfil agressiu i ultranacionalista de Pablo Casado, reconegut aznarista i branca dura del PP més espanyolista i reaccionari. Es feia difícil imaginar a algú més fatxa que la Soraya, però Pablo Casado la supera sens dubte.

Crec que els independentistes podem estar satisfets amb el nou lideratge al PP, ja que el perfil fatxenda i ultra del personatge només pot comportar una creixement del sentiment independentista a Catalunya.

6 comentaris:

  1. No ho tinc clar. Em fa por un govern d'aquest amb el seu doble de C's. Pot fer mol malt... I francament, qui amb tot el que ha caigut no és independentista, la veritat és que veig difícil que canviï.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser, però qui ens havia de dir que fregaríem el 50% dels votants... si fa deu anys no erem ni el 20%, qui et diu que en uns anys més no som ja el 60&. Pensa que els espanyolistes també moren...

      Elimina
  2. El Casado és un geni. Els seus màsters no els supera ni la Cifuentes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com més corruptes i fatxes són, més els agraden als seus feligresos...

      Elimina
  3. A més tenim dos clons, Casado i Rivera, que són clavats en pràcticament tot. Combinació més ultra no es podia trobar, i això obligarà a Sánchez a pujar més el to perquè si no se'l menjaran. Si això no ens fa tornar a pujar de revolucions i ocupar els carrers de nou, ja res no ho farà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que ho té pitjos ara és el Rivera, que es veia com a president com a hereu de l'aznarisme, i li ha sortit un clar competidor.

      Les revolucions es poden pujar si als líders independentistes els interessés...

      Elimina