"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 11 de setembre del 2018

No defallim!!

Foto: Nació Digital.

Avui milers de catalans, més d'un milió, hem tornat a sortir al carrer a Barcelona per a celebrar la diada de Catalunya, i per continuar reclamant la República Catalana lliure i sobirana, així com la llibertat dels ostatges polítics empresonats per l'estat espanyol i el retorn dels exiliats. 

L'Avinguda Diagonal de Barcelona s'ha omplert d'una multitud guarnida majoritàriament amb la samarreta color corall que havien dissenyat des de l'ANC per a l'ocasió, però també amb el groc pels presos, les camises multicolor de les colles castelleres, i milers de banderes estelades i d'altres indrets.

Els Minyons hem tornat a participar aixecant diversos castells i pilars al tram 36, molt proper a l'inici del recorregut. Allà on érem, la densitat de persones per metre quadrat era força elevada. Avui ha estat una jornada llarga per als Minyons, ja que hem actuat a Badalona al migdia, i hem anat directes a Barcelona per participar a la manifestació. Hem tornat cansats, però convençuts que cada Diada que passa ens apropem més a l'objectiu de la independència.


4d7 dels Minyons al tram 36.

























4 comentaris:

  1. Al llarg i ample hem donat un missatge a Catalunya i al món. I amb els castellers, fins i tot amunt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si ens veuen arreu del món... els castellers ja ens hi esforcem per fer-ho possible.

      Elimina
  2. Hi va haver algunes coses que em van emocionar de la diada, però després m'entra la depressió i ho veig molt negre. En funció de qui escolti... Va ser molt emocionant participar-hi, de totes maneres. Aquest cop no hi vaig anar amb la colla, vaig anar-hi pel meu compte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una jornada excepcional de comunió i reivindicació. La trobarem a faltar quan siguem independents... ;-)

      Elimina