"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 5 de setembre del 2020

Roman (de moment).

 

Sembla que el serial Messi s'ha acabat definitivament, ja que el crac argentí ha declarat en una entrevista televisiva que no vol anar a judici amb el club de la seva vida i que compliria l'any de contracte que li queda.

És una llàstima que el tema hagi arribat fins a aquest extrem. I encara més llastimós que Messi s'hagi cansat d'estar al Barça i volgués provar sort en una altre club davant la realitat actual blaugrana, amb una directiva que esta portant al club pel pedregar. Tot i que alguna part de culpa deuen tenir els jugadors també...

El cert és que de cara al curs vinent caldrà fer un bon grapat de retocs, altes i baixes, per garantir una plantilla competitiva i amb fam de títols. Segur que Koeman amb la seva experiència i coneixements pot liderar aquest canvi. I tant de bo Messi recuperi la il·lusió per tornar a gaudir a la gespa del Camp Nou, aixecar títols, i allargar la seva màgia alguns anys més.

3 comentaris:

  1. S'ha quedat perquè estima el Barça i probablement no vol merders. Però ha deixat ben clar que aquells qui gestionen el club ara són els culpables de la seva voluntat de marxar i de tantes altres coses. Ha parlat ben clar i a la directiva hi hauria d'haver dimissions. Però no compto que passi res. Tant de bo alguna gent hagi obert els ulls amb els comentaris de Messi, almenys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Certament, hi ha molts interessos econòmics i de poder a la directiva del Barça, i els seus membres s'afermen a la cadira tant com poden. Malauradament, no és gens habitual que la gent dimiteixi quan no fa bé la seva feina.

      Elimina
  2. Esperem que si es queda compleixi. I no es repeteixi un 8-2

    ResponElimina