"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 28 de setembre del 2020

Per una pancarta, per un wattsap i per un nas de pallasso.

 

El MHP Torra, la Tamara Carrasco i en Jordi Pesarrodona.


Avui, un cop més, els catalans hem vist com l'estat espanyol feia servir els seus poders i la seva autoritat per inhabilitar un altre president legítim de la Generalitat, i per jutjar dos activistes independentistes com a escarment per al moviment. No ens ve de nou, i sabia que aquest dia arribaria, però no per això deixa de bullir-me la sang i d'indignar-me la situació.

Suposo que ningú no es sorprendrà si afirmo que aquesta situació té una única manera de d'aturar-la, i es diu INDEPENDÈNCIA. Fins aleshores, repressió i més repressió per al moviment independentista. Tant de bo els nostres governants, se n'adonin aviat.

4 comentaris:

  1. Pancarta, watsapp, nas de pallasso, urnes, manifestacions... tot són excuses per reprimir, i anul·lar la voluntat del poble.

    ResponElimina
  2. És tot força esperpèntic (per no dir feixista), però lo del nas de pallasso frega lo còmic (mai més ben dit).

    ResponElimina
  3. Home, hem descobert la sopa d'all, ara! És clar que la solució és la independència, no per construir un país millor, que això ens ho haure de currar dia rere dia, sinó per lliurar-nos del jou i la repressió espanyoles. Però amb la paraula no n'hi ha prou, com l'aconseguim?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al meu entendre l'única solució és la desobediència i la confrontació. Patirem repressió? Segur? Hi ha alguna altra opció? Em penso que no. I als fets em remeto.

      Elimina