"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 4 de desembre del 2021

Ensurt dels grossos.

 

Foto: El Periódico.












Ahir es va produir una esllavissada a un dels murs de la línia de trens dels FGC de Terrassa a Barcelona, just a la sortida de Terrassa centre, i just davant dels nous jutjats. Malgrat les impactants imatges no es van haver de lamentar víctimes gràcies a la providència i als sistemes de seguretat de la companyia. Centenars d'usuaris de la línia van haver de patir llargues esperes per poder fer el tram entre Terrassa i Les Fonts en autobusos. 

Casualitats de la vida, el dimarts vaig agafar un tren d'aquesta línia per anar de mani a Barcelona. Ho faig molt de tant en tant, i pensar que aquest mur podia caure d'un moment a l'altre... impactant!

4 comentaris:

  1. Jo l'agafo gairebé cada dia per tornar de la feina, però ahir vaig teletreballar. Una demostració que la mort et pot esperar allà on menys t'ho pensaves. Ara, que acabo de tornar del funeral de l'Esther, de la que parles en un altre post, i una setmana després d'enterrar el Bubu, no puc deixar de pensar que la mort és a la cantonada... Però és millor no pensar-hi gaire. Com diu Copdegarròtix, qui dia passa, any empeny.

    A veure si ho arreglen ràpid.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí noi. Tenim prou exemples de la fragilitat de l'ésser humà. Cal aprofitar, al màxim, tots els nostres dies per aquí. Karpe diem!

      Diuen que demà dilluns ja reobren el transit de trens pel que es veu.

      Elimina
  2. Com bé diu tu, vaja ensurt!. Encara sort que no hi va haver ferits.
    No m'entenc d'estructures, però jo diria que hi ha molta terra i amb les pluges ja se sap.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament deu haver estat aquesta la raó sa lluna. i Sí, afortunadament no hi va haver ferits.

      Elimina