"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 18 de maig del 2022

El "temasu" del dimecres. Discípulos de Otilia - "Monstre Bu".

 

4 anys després del seu darrer concert els Discípulos de Otilia es tornaven a reunir per a un concert únic a la sala La Nau del barri del Poble Nou de Barcelona. Una bonica sala que encara no coneixia i que em va agradar força per diverses raons: bona acústica, dimensions òptimes, proximitat als músics, i d'accés immillorable a l'entrada de Barcelona per la Ronda Litoral. I amb zones per aparcar.

De teloners hi havia els mítics "Costo Rico", una banda que feia 11 anys que havia deixat de fer concerts en directe i que es va mostrar amb molta energia, recuperant els seus temes clàssics barreja de rumba, ska, sons llatins... Els havia vist un grapat de cops en concerts de Festa Major i els havia perdut la pista. Diria, que com els Discípulos, tampoc tenen cap intenció de reemprendre la seva carrera musical, sinó que va ser un concert especial per homenatjar a un músic que devia tocar a les dues bandes i que va morir de càncer fa un parell d'anys.

4 comentaris:

  1. Sap greu pel músic que va morir.
    Les persones passen, la música segueix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el recordaven deu ser que va ser una bona persona.

      Elimina
  2. Els homenatges estan bé, tot i la música.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els morts no parlen, però si parlessin, segur que aquest noi, com a músic que era, diria que estava molt content amb l'homenatge musical que li havien fet.

      Elimina