"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 12 de febrer del 2023

Skatalà mai morirà!

 



Ahir els Skatalà van tocar per darrera (?) vegada a la sala Paral·lel 62 de Barcelona (per cert, una sala molt xula per als concerts) dins del marc del festival ska Rudecat, amb els Mosquito Bite i els The Cabrians, per aquest ordre, de grups teloners. Va ser un espectacle final apoteòsic, de prop de dues hores de durada, amb un públic (la majoria veterans) fidel, i entregat des del primer al darrer tema. Els Skatalà no van decebre i van oferir la majoria dels seus grans èxits, intercalant els missatges de comiat, consignes, i dedicatòries a mil i un artistes i companys de viatge ja morts o que els han marcat d'una manera o altra al llarg dels 38 anys de la banda.

Mai se sap amb els Skatalà si aquest concert serà realment el darrer o no, ja que no és el primer cop que anuncien la disolució i que es tornen a reunir, però les paraules del Quique (cantant) i l'emoció amb que les deia, feia pensar que sí, que aquest cop pot ser el definitiu. Bé, en tot cas, tots els fans dels Skatalà sabem que "Skatalà mai morirà"!

4 comentaris:

  1. Pel que dius, mai se sap!. I sinó, sempre quedarà la seva música.

    Aferradetes, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc dels que prefereixo un comiat digne que un allargament de trajectòria lamentable. Em quedo amb els cops que els he gaudit i que estaven al 100%. No m'agradaria que allarguessin el xiclet i fessin pena dalt de l'escenari.

      Elimina
  2. Ja tenen uns quants anys. M'alegra saber que segueixen en forma.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no sé exactament, però si els dos cantants van començar l'any 1985... Més a prop dels 60 que dels 50 segur!!

      Elimina