"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 21 de juny del 2024

Detalls que emocionen.

 

Avui hem acomiadat el curs escolar 23-24 amb el comiat dels alumnes de 6è que marxen a l'institut el proper curs, i amb una jornada lúdica a les instal·lacions d'un club esportiu molt a prop de l'escola, on els alumnes han pogut gaudir d'una jornada de jocs, zumba, piscina, i gelat. 

Enguany el comiat ha estat menys intens a nivell personal que els darrers dos cursos on vaig ser tutor, on el vincle amb els alumnes del grup és molt més intens. Tanmateix, sempre és un dia de sensacions agredolces. Per una banda alegre perquè s'ha complert la feina i ja s'albiren les vacances. Per altra banda trist perquè no tornarem a veure els alumnes fins al setembre, i els de 6è potser mai més.

Avui una alumna de 6è m'ha fet un detall molt especial en forma d'escrit. És una alumna molt creativa i que sempre està fent coses artístiques amb dibuixos i escrits. Me n'ha fet un explicant quin tipus de mestre he estat per a ella, i m'ha fet especial il·lusió. A més, trobo que l'encerta molt i que no ho fa per quedar bé, que realment ho pensa així.

Ara no sé si desar-lo en algun lloc especial, penjar-lo per algun racó de casa, o portar-lo sempre a sobre per quan arribin aquells moments que et fan dubtar de la teva professionalitat.

2 comentaris:

  1. Certament molt emotiu.
    Sempre pots fer-ne dues còpies: l'original el poses on creguis que és el lloc més important, a la butxaca o a casa teva; una còpia al lloc que no hagis triat i l'altra deixar-la a l'escola. ;-)

    Bon dia, Risto.

    ResponElimina