"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 21 de setembre del 2024

Putos Alternària i Cladospòrium.

 

Fa anys que sé que sóc al·lèrgic, tant al respirar com al ingerir segons quins fruits, i fins i tot al contacte amb certes plantes o teixits. Fa uns mesos vaig tornar a l'especialista per comprovar com havia evolucionat en els darrers 10 o 15 anys de la darrera visita, i vaig comprovar que si fa no fa estic igual en tots els sentits. Vaja, que em provoquen reacció les mateixes coses amb major o menor intensitat.

Des de finals de la setmana passada i coincidint amb aquest període de pluges i de baixada de temperatures he experimentat una forta reacció del cos en mode de goteig al nas, picor, esternuts i fatiga... He hagut de recórrer a les pastilles antihistamíniques per dues ocasions amb una setmana de diferència. I vaig voler saber què era el que feia reaccionar el meu cos amb tanta virulència. Quina planta podia estar pol·linitzant en aquesta època o què. I resulta que són els maleïts fongs de la humitat!

2 comentaris:

  1. Ja veus!... de la humitat no ens podem salvar, a no ser que canviïs d'aires.
    Ànims!!!

    Bon dia, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per sort aquestes reaccions al·lèrgiques no passen gaire sovint. Si la cosa anés a més potser sí que m'hauré de plantejar anar-me'n a Cuba, Tailàndia o les Illes Canàries. ;-)

      Elimina