"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 12 de juliol del 2012

184 homes sense pietat.


Ahir el president del govern ejpañiol va anunciar al Congrés dels Diputats un nou pla de retallades per fer front a la crisi econòmica que diuen que ens ofega. Bé, a una gran part dels ciutadans d'aquest estat sembla evident que l'actual situació econòmica els està ofegant ben ofegats, tot i que dubto que el senyor Rajoy i la resta dels diputats del parlament estiguin notant gaire els efectes de la crisi. Si més no, això és el que van deixar palès els 184 diputats del Partit Popular ahir quan el seu cap anunciava des de l'estrat les noves mesures anti-crisi, que eren victorejades amb aplaudiments i cares de satisfacció pels seus acòlits.

A veure. Una cosa és que els molt ineptes del PP no en sàpiguen més i facin pagar els seus errors del passat i del present a la resta de la ciutadania, amb retallades i més retallades. Ara, que a sobre d'enfonsar econòmicament un país i deixar a milers, milions, de persones en una situació desesperada, siguin capaços de celebrar les retallades del Rajoy com si es tractés d'un torero en una "corrida", ja és passar-se de voltes. Quan el que haurien de fer és mostrar-se humiliats i enfonsats pel fet de no saber/poder/voler cercar solucions alternatives a les retallades, els molt cabrons apareixen crescuts i contents, amb unes mesures que agreujaran encara més, si cap, la lamentable situació econòmica de molta gent.

Quina diferència, el tarannà dels polítics que ens governen amb la ministra italiana de treball, Elsa Fornero, que va posar-se a plorar el dia que va anunciar importants retallades al sistema de pensions del seu país. Potser era pura ficció, però prefereixo veure les cares dels botxins compungides quan em castiguen que no pas cares d'alegria i victòria.

1 comentari:

  1. ... i per acabar de "rizar el rizo" mireu això:

    http://www.ara.cat/el_radar/Carlos-Fabra-diputada-PP-Que_3_735556444.html

    n'hi ha per agafar el AK-47 i començar a fer justícia!!!

    ResponElimina